17 augustus, 16 - 22

Eagle Amsterdam

Het Feest

Ready-2-Play is een men-only feest waar de ruimte en sfeer is om in een veilige setting vrij te kunnen experimenteren met het hele spectrum van BDSM. Het feest is zowel een plek voor de ervaren BDSM-er, als ook dé plek voor de beginner om het BDSM-spel te ontdekken. De mix van ervaren en minder ervaren mensen geeft de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te experimenten. Het is in elk geval een feest waar je samen met anderen kunt genieten van je fetisj/kink.

De Locatie

Het feest vindt plaats in Eagle Amsterdam. De atmosfeer van de locatie nodigt erg uit om te spelen en te chillen. Samen met  Eagle Amsterdam maken we gebruik van verschillende attributen om het BDSM-spel te bevorderen. Eagle Amsterdam biedt een ideale mix om te chillen en te spelen.

Eerste keer?

Het feest is uiteraard niet alleen bedoeld voor ervaren spelers. Ook als first-timer kan je in een veilige omgeving de sfeer proeven van een BDSM-feest. Kom je voor de eerste keer? Laat dit bij de ingang vooral weten. Dan kunnen we, indien je daar interesse in hebt, je rondleiden en introduceren aan de andere mensen. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, stuur gerust een mail naar ons.  

Heb je zelf geen Gear en wil je toch graag meedoen stuur en mailtje en dan vinden we zeker een oplossing.

Huisregels

  • Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.
  • Dresscode is Ready-2-Play! Dus fetisjwear waarin jij het liefste speelt. Geen naakt en geen streetwear.
  • Men-only
  • Drugs is niet toegestaan
  • Garderobe (gratis) is verplicht
  • Veilige seks. De focus van het feest ligt op BDSM; niet op seks. Dit houdt echter niet in dat er niet gesekst wordt. Condooms en glijmiddel zijn vrij beschikbaar.
  • Er mag geen foto– en/of filmmateriaal gemaakt worden.
  • Je dient minimaal twee consumpties aan de bar te bestellen
  • Stoor de anderen niet in hun spel.
  • Personeel heeft altijd gelijk.

Mis je iets?

Samen met Eagle Amsterdam hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd om leuk en sfeervol te kunnen spelen. Mis je nog iets, laat het ons in elk geval weten, dan kunnen we kijken of we dat de volgende party kunnen realiseren.

Abonneer je op onze agenda

Zowel voor Google agenda als Apple bieden we de agenda aan, zodat je je kunt abonneren. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van onze events en krijg je wijzigingen automatisch door. 

Voor Google-agenda klik je HIER. (Abonneren gaat het beste via een browser op je computer/laptop, niet elke telefoon is even handig met het abonneren op Google-agenda's)

Voor Apple-agenda klik je HIER.

Koop je tickets

Tickets koop je hieronder voor € 15,00* of aan de deur: €20,00*, mits we niet zijn uitverkocht.
(* exclusief fee van minimaal € 1,18)

Tickets

Partners

   

The Puppeteer Entertainment, KvK 64928462, BTW: 191350515B02, info@ready-2-play.nl

Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam, Telefoon: 0614431506